Denné menu

Pondelok
21.
0.33 l Zemiaková kyslá, Chlieb 2ks.
120 g Bravčové pliecko na šampiňónoch, Ryža 200g
Utorok
22.
0.33 l Zeleninový boršč
120 g Vyprážaný syr so šunkou, Omastené zemiaky 200g
Streda
23.
0.33 l Fazuľová polievka s lečkami
120 g Kuracie soté s nivou, Ryža 200g
Štvrtok
24.
0.33 l Rascová polievka s vajcom
350 g Zabíjačkový tanier (jaternica, klobása. kyslá kapusta, varené zemiaky)
Piatok
25.
0.33 l Slepačia polievka
120 g Maďarský guláš, Knedľa 180g

Cena obedového menu je 3,10 €


Zodpovedný kuchár:

Marcel Dragula, Emil Nebesný


Denné menu sa podáva od 11:00 do 14:00, alebo do vypredania. Suroviny ani prílohy k jedlám nie je možné zamieňať.
Hmotnosť mäsa je uvedená v surovom stave. Nie je možné podávať polovičné porcie.