Denné menu

Pondelok
24.
0.33 l Talianská polievka
120 g Bravčový stroganov, Ryža 200g
Utorok
25.
0.33 l Hŕstková polievka
120 g Vyprážaný syrový rezeň, Varené zemiaky 200g, Kapustový šalát 200g
Streda
26.
0.33 l Zeleninová polievka s liatym cestom
350 g Koložvárska kapusta, Chlieb 2ks
Štvrtok
27.
0.33 l Brokolicová krémová polievka
120 g Kuracie na šampiňónoch, Ryža 200g
Piatok
28.
0.33 l Slepačia polievka
120 g Segedínsky guláš, Knedľa 180g

Cena obedového menu je 3,10 €


Zodpovedný kuchár:

Marcel Dragula, Emil Nebesný


Denné menu sa podáva od 11:00 do 14:00, alebo do vypredania. Suroviny ani prílohy k jedlám nie je možné zamieňať.
Hmotnosť mäsa je uvedená v surovom stave. Nie je možné podávať polovičné porcie.