Denné menu

Pondelok
22.
0.33 l Paradajková so syrom
120 g Kuracie soté s anglickou zeleninou, Ryža 200g
Utorok
23.
0.33 l Kapustová polievka
120 g Milánsky rezeň, Ryža 200g
Streda
24.
0.33 l Cesnaková polievka s opraženým chlebom
120 g Černohorský rezeň, Zemiaková kaša 200g
Štvrtok
25.
0.33 l Zeleninová jemná
120 g Bravčový tokáň, Maslové halušky 200g
Piatok
26.
0.33 l Fazuľová z luskov
120 g Vyprážaný syr, ½ Hranolky, ½ Varené zemiaky, Tatárska omáčka

Cena obedového menu je 3,10 €


Zodpovedný kuchár:

Marcel Dragula, Emil Nebesný


Denné menu sa podáva od 11:00 do 14:00, alebo do vypredania. Suroviny ani prílohy k jedlám nie je možné zamieňať.
Hmotnosť mäsa je uvedená v surovom stave. Nie je možné podávať polovičné porcie.