Denné menu

Pondelok
04.
0.33 l Hrachová polievka s tarhoňou
200 g Restovaná bravčová pečeň, ryža 200g, kyslá uhorka
Utorok
05.
0.33 l Šošovicová polievka kyslá
120 g Debrecinský guľáš, cestovina 200g
Streda
06.
0.33 l Srnčia polievka s domácou mrveničkou
350 g Bryndzové halušky
Štvrtok
07.
0.33 l Cesnaková polievka s opraženým chlebom
120 g Krkovička, kysl. kapusta 100g, knedľa 140g
Piatok
08.
0.33 l Fazuľová polievka údená, chlieb 2ks
200 g Kurací rezeň v cestíčku, opekané zemiaky 200g, kap. šalát

Cena obedového menu je 4,50 €


Zodpovedný kuchár:

Tatiana Bačová, Patrik Barani


Denné menu sa podáva od 11:00 do 14:00, alebo do vypredania. Suroviny ani prílohy k jedlám nie je možné zamieňať.
Hmotnosť mäsa je uvedená v surovom stave. Nie je možné podávať polovičné porcie.