Denné menu

Pondelok
29.
0.33 l Rascová polievka s vajcom
350 g Rizoto z br. pliecka, kyslá uhorka 100g
Utorok
30.
0.33 l Bravčový vývar s cestovinou
320 g Pečené kuracie stehno, ryža 200g
Streda
01.
0.33 l Cícerová polievka
120 g Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša 200g
Štvrtok
02.
0.33 l Srnčia polievka s cestovinou
120 g Moravský vrabec, kapusta, knedľa 160g
Piatok
03.
0.33 l Kapustová polievka
200 g Rybie filé, omastené zemiaky 200g

Cena obedového menu je 3,90 €


Zodpovedný kuchár:

Tatiana Bačová, Patrik Barani


Denné menu sa podáva od 11:00 do 14:00, alebo do vypredania. Suroviny ani prílohy k jedlám nie je možné zamieňať.
Hmotnosť mäsa je uvedená v surovom stave. Nie je možné podávať polovičné porcie.