Denné menu

Pondelok
17.
0.33 l Hrachová polievka s tarhoňou
200 g Restovaná bravčová pečeň, ryža 200g, kyslá uhorka 100g
Utorok
18.
0.33 l Šošovicová polievka kyslá
120 g Debrecinský guľáš, cestovina 200g
Streda
19.
0.33 l Srnčia polievka s domácou mrveničkou
350 g Bryndzové halušky
Štvrtok
20.
0.33 l Cesnaková polievka s opraženým chlebom
120 g Krkovička, kysl. kapusta 100g, knedľa 180g
Piatok
21.
0.33 l Fazuľová polievka údená, chlieb 2ks.
200 g Kurací rezeň v cestíčku, opekané zemiaky 200g

Cena obedového menu je 3,90 €


Zodpovedný kuchár:

Tatiana Bačová, Patrik Barani


Denné menu sa podáva od 11:00 do 14:00, alebo do vypredania. Suroviny ani prílohy k jedlám nie je možné zamieňať.
Hmotnosť mäsa je uvedená v surovom stave. Nie je možné podávať polovičné porcie.