Denné menu

Pondelok
26.
0.33 l Rascová polievka s vajcom
350 g Rizoto z br. pliecka, kyslá uhorka 60g
Utorok
27.
0.33 l Bravčový vývar s cestovinou
320 g Pečené kuracie stehno, ryža 200g, kap. šalát
Streda
28.
0.33 l Cícerová polievka
120 g Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša 200g, obloha
Štvrtok
29.
0.33 l Srnčia polievka s cestovinou
120 g Moravský vrabec, kapusta 100g, knedľa 120g
Piatok
30.
0.33 l Kapustová polievka, chlieb 2ks
200 g Milánsky rezeň, ryža 200g, obloha

Cena obedového menu je 4,50 €


Zodpovedný kuchár:

Tatiana Bačová, Patrik Barani


Denné menu sa podáva od 11:00 do 14:00, alebo do vypredania. Suroviny ani prílohy k jedlám nie je možné zamieňať.
Hmotnosť mäsa je uvedená v surovom stave. Nie je možné podávať polovičné porcie.